Holder åpent hus onsdag

21. oktober kan de som vil komme og se hva de holder på med på Betanien i Alfaz.

Spaniaavisen

Publisert 20. oktober 2009 19:02

ALFAZ

– Vi skal presentere Betanien og frivillighetsgruppen på den åpne dagen. Vi ønsker nemlig frivillige til mange slags oppgaver. Alt fra å komme hit for en kopp kaffe og en prat med beboerne, til at noen tar dem med seg på en tur eller utflukt. Det er viktig at det er den frivillige som legger premissene for hva de ønsker å gjøre, sier Lisbeth H. Christensen til Vikingposten.

Hun står bak Ringen sammen med Anne Hawkins og Beate Meyer, en gruppe ansatte som ønsker å få folk i nærområdet til å være med på frivillig jobb for pasientene på sykehjemmet.

På den åpne dagen vil besøkende bli godt tatt vare på av de ansatte på Betanien, som ligger i urbanisasjon San Rafael. Det fristes med reker, roastbiff og masse annet snadder. I tillegg blir det levende musikk, foredrag, DVD-presentasjon av sykehjemmet og mange hyggelige mennesker å treffe. Både beboere og ansatte.

– Mange av de 14 faste beboerne våre har ikke familie eller nettverk rundt seg her i Spania. Derfor ønsker vi å få tak i mennesker som kan være sosiale sammen med dem. Vi har utrolig mange flotte beboere her, reklamerer Anne Hawkins.