Hjem fra reiselivsmessen med ny giv

Selv om det var færre besøkende på årets Reiselivsmesse en tidligere, opplevde representantene fra Costa Blanca at nordmenn er interessert i Spania.

Spaniaavisen

Publisert 20. januar 2011 10:25

– Jeg synes messen var kjempeartig. Spania hadde stor pågang til sin store stand. Vi merket at etterspørselen etter både reiser til Spania, og kjøp av boliger og leiligheter er bra. Selv om dette var min aller første messe, mener jeg at Spania er veldig populært blant nordmenn, forteller Linda Sæther til Vikingposten.

Hun var på Reiselivsmessen som representant for IMED Levante, og hadde en bitte liten plass på de 50 centimeterne til Alfaz del Pi kommune.

Les også: I Oslo for å lokke flere nordmenn til Spania

For på den store standen til Spania var det forholdsvis liten plass til alle de som skulle representere aktiviteter og annet i Spania. Etter det Vikingposten erfarer fikk man ikke engang plass til å vise reklamefilmen Alfaz del Pi kommune spilte inn ens ærend for å vise på messen.

Reiselivsmessen ble arrangert sist helg. Torsdag og fredag var det bare åpent for deltakere fra reiselivsbransjen, mens det lørdag og søndag var åpent for alle.

– I og med at det var så liten plass til alle som hadde meldt seg på plassen til Alfaz del Pi, kommer vi nok til å leie egen stand neste år. Men jeg kan allerede nå si at IMED Levante kommer til å være på Reiselivsmessen også i 2012 for å markedsføre sykehuset i Benidorm, sier Linda Sæther.