Her skal det bygges gigantisk kjøpesenter

Et av de største byggeprosjektene i kommunen.

Spaniaavisen

Publisert 18. september 2014 10:14

VILLAJOYOSA

Den nye shoppingområdet i Villajoyosa dekker et areal på enorme 250.000 kvadratmeter. Arbeidet med infrastrukturen for å sikre tilgangen til senteret har allerede startet.

Arbeidet med å bygge en nytt kjøpesenter i Villajoyosa (PP-33 Boulevard) fører til bygging av to nye rundkjøringer. Den ene rundkjøringen sørger for bedre tilgang til sykehuset i Villajoyosa fra området og den andre til shoppingområdet fra N-332. 

Rådgiver for El Fomento Económico y Sostenible, Jerónimo Lloret, sier at rundkjøringen som regularer trafikken fra handleområdet til sykehuset er allerede bygget og dekker et areal på 1000 kvadratmeter. I tillegg er også fortau som fører til det nye handleområdet på plass, samt belysning. 

Shoppingområdet PP 33 Boulevard er på er 250.000 kvadratmeter og strekker seg fra eleven Torres til “Aliazul”. Av de 250.000 kvadratmeterne representerer bygningene et areale på 99.000 kvadratmeter. 

Jerónimo Lloret understreker at dette er et av de største prosjektene som nå bygges i Villajoyosa. Det fører til økt sysselsetting i byggeperioden og ikke minst åpner det opp for bedrifter i området til å etablere seg i senteret, noe som igjen skaper nye arbeidsplasser. 

– Dette vil gi et løft til Villajoyosas befolkning, sier Lloret.