Her skal DDE-festen holdes

Blir kun én konsert på Costa Blanca.

Terje Aspdahl

Publisert 1. mai 2014 10:39

TORREVIEJA

DDE vil holde sin konsert på restauranten Arroceriets, samme sted hvor Terje Tysland og Reidar Larsen holdt sine konserter i oktober i fjor høst.

Restaurante Arroceriets med sin enorme uteplass blir stedet for høsten store konsertbegivenhet på Costa Blanca – i det minste for nordmenn.

– Vi satser kun på én konsert og da har vi valgt restauranten Arroceriets. Det blir en fullskala DDE-produksjon som innebærer at det blir vanskelig, om ikke umulig, å flytte hele produksjonen fra sør til nord her på Costa Blanca, sier Erik Lidahl til Vikingposten.

Les også: DDE klare for Costa Blanca

Responsen etter det ble kjent gjennom Vikingposten at DDE kommer til høsten er enorm, ifølge Lidahl.

– Vi har hett ekstremt stor pågang og stor etterspørsel etter billetter. Mange har også booket om på planene for høstferien og valgt å ta turen hit lørdag 11. oktober. Billettene ligger klare på nett hos billettservice fra 1. mai. Det fysiske billettsalget her på kysten venter vi litt med. Men de vil bli solgt på de vanlige stedene som for eksempel supermacado Scandigo, sier Lidahl.

Hvor mange mennesker som kommer er vanskelig å spå, men Lidahl oppfordrer folk til å være tidlig nok ute med billettkjøpet.

– Det er lenge til høsten, men tida går fort og vi vil måtte ha et tak på hvor mange billetter det vil bli solgt. Det er heller ikke helt ubegrenset med plass hos restaurant Arroceriets, selv om det ikke vil bli plassert bord ute. De som vil for eksempel spise inne før konserten kan ta kontakt direkte med restauranten. Det vil også bli satt opp busser fra nord på Costa Blanca, men det kommer vi tilbake til, sier Erik Lidahl.