Her kan du prøve deg på vannsportaktiviteter

Alle de største og mest kjente strendene på Costa Blanca tilbyr ulike vannsportsaktiviteter om sommeren.

Spaniaavisen

Publisert 15. juli 2017 06:16

ORIHUELA COSTA

Fra juli tilbyr blant annet Playa Higuericas og Playa de Mil Palmeras sør for Orihuela Costa aktivitetspark uti sjøen, hvor barna kan rutsje på rutsjebaner, hoppe på trampoline og gjøre andre gøyale ting. 

Cala Calata i Cabo Roig har et rikt utvalg innen vannsport. De tilbyr blant annet SUP (Stand Up Padling). Dette stedet er ideelt for å padle stående på surfebrett, siden det er stilt og fint på sjøen. Det koster 15 euro for en time, og er god trening for hele kroppen, samtidig som det er avstressende og behagelig.

Cala Calata har også et godt utvalg innen trøbåter med rutsjebane, hvor man kan velge blant trøbåter som ligner en bil, en drage eller en flamingo. Dette er veldig gøy for barna, og hele familien kan være ute en time og rutsje fra rutsjebanen. 

Det er også mulig å leie vannskuter ved båthavnen til Cala Calata fra 70 euro for 20 minutt, og kajakk for 10 euro for en time. Det er også muligheter for å kjøre bananbåt. Spør også om Flyboard for dem som er interessert i det. Dette koster fra 65 euro for 10 minutt.