Her kan du bli med på valgvake på Costa Blanca

Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet inviterer alle til en trivelig og spennende valgvake mandag 9. september.

Terje Aspdahl

Publisert 5. september 2013 09:26

TORREVIEJA

For Arbeiderpartiets lokallag Costa Blanca syd blir stedet Bar La Rosaleda i Torrevieja. Her starter valgvaken klokken 20.00. Her står det blant annet tradisjonsrik lapskaus på menyen.

Høyre har hele tre steder hvor sympatisører kan møte opp. 

– For Torrevieja-området er det Bar og Cafeteria Parada i San Miguel de Salinas som er plassen. Litt lenger nord, i Gran Alacant, er det «Treffen» på Gran Vista man møter opp. For alle på Costa Blanca nord møtes Høyres sympatisører på Café Pavarotti i Albir. Costa Blanca Høyre ønsker alle hjertelig velkommen til en aften med gode venner, litt snaks og et forhåpentligvis fantastisk valgresultat, sier leder Karl J. Bugge til Vikingposten.

Finn hjelp i vår bransjeguide 

Frp sitt lokallag sør på Costa Blanca har sin valgvake på det skandinaviske senteret Gallerian i Torrevieja.

– Vi må få komme med et lite hjertesukk. I et herverende tidskrift blir det slått fast at Fremskrittspartiets valgvake ar avlyst. Men dette gjelder kun for Frp sitt lokallag i Alfaz del Pi, noe som ikke kommer frem av artikkelen. De har heller ikke undersøkt dette med oss. Vi er tross alt det største lokallaget på kysten og de hadde fått svar hadde de tatt kontakt. Vi har vært tilstede under hele sommeren, sier leder Herman Krogsæter til Vikingposten.

Frp sitt lokallag i Torrevieja håper på mange møter opp mandag kveld. Det deles blant annet ut premie til de tre personene som kommer nærmest å tippe det endelige valgresultatet.

– Vi går høyt ut og er temmelig sikre på blått flertall etter valget. Alt burde ligge til rette for ny møterekord for valgvaken i år, sier Krogsæter.
– Vi regner med det seieren vil gå flytende, derfor er det også flytende premier i vår uhøytidlige tippekonkurranse, sier nestleder Erik Krane til Vikingposten og smiler.