Her kan de by på Robin Hood-ferie

Hotellkjeden Magic Costa Blanca har fusjonert to komplekser og laget en feriepark inspirert av middelalderlegenden Robin Hood.

Spaniaavisen

Publisert 4. juli 2017 07:32

ALFAZ DEL PI

Etter å ha slått sammen det gamle Magic Aqua Excalibur med idrettssenteret La Marina, som kjeden kjøpte for å kunne tilby et komplett tilbud, skriver Informacion.

Resultatet ble Magic Robin Hood Sport, Water Park & Medieval Lodge Resort. Som navnet indikerer kan anlegget by på et variert tilbud av idrettsaktiviteter med seks tennisbaner, tre baner til paddle tennis og to til fronton, basseng med olympiske mål og idrettsbane.

Her er også et moderne spaanlegg med jacuzzi, sauna, boblebad, tyrkisk bad, massasje-dusj, forskjellige basseng og hydromassasje. Videre tilbyr feriestedet på en vannpark med forskjellige aktiviteter, treningsanlegg og en rekke andre aktiviteter. Det er også grøntanlegg og solarier med plass for rundt tusen solsenger.

Det er aktiviteter på såvel dagtid som kveldstid, og informasjonen gis på engelsk og spansk.

Feriestedet retter seg først og fremst mot barnefamilier og reklamerer med et bredt tilbud også når det gjelder restauranter. 

Totalt har man 380 hytter for overnatting og det tilbys tre typer overnatting og man kan velge mellom å bo i Sherwoodskogen, Nottingham eller Robin Hoods hager.