Her har du en skikkelig Costa Blanca-veteran!

Eva Christensen og SAGA Travel feiret 20 år i Torrevieja 1. februar.

Terje Aspdahl

Publisert 10. februar 2011 09:18

TORREVIEJA

Den blide turformidleren angrer ikke på at hun flyttet til den hvite kysten.

– Det var en tilfeldighet at jeg startet opp her nede for 20 år siden. Tore Dahle, innehaver av Henrik Ibsen, skulle starte Tores Café. Han fortalte han hadde satt av plass til en bussagent på hjørne av kafeen. Jeg sa straks at den plassen ville jeg ha og starte opp min egen virksomhet. Og som sagt så gjort. Jeg hadde litt erfaring fra reisebyrå i Norge, men likevel er det en tilfeldighet at det er blitt 20 år i Torrevieja. Man må ta noen sjanser i livet, og jeg har ikke angret på valget mitt. Selv om jeg ikke har fått fulgt opp, og støttet barn og barnebarn, som jeg skulle ønsket. Det er litt trist, forteller Eva Christensen til Vikingposten.

Les også: Flere nye ruter fra Alicante-flyplassen

Mye har forandret seg på tjue år. Ikke minst innen reiselivsbransjen. I dag kan man bestille omtrent alt hjemmefra via Internett.

– Det er klart bransjen har forandret seg mye på disse årene. Men fremdeles er det mange som vil gjøre sine bestillinger via oss. De tør rett og slett ikke bruke Internett. De er redde for å bli svindlet. Jeg vet selv om flere som har ”gått fem på” ved å bestille over nettet. For eksempel cruisebilletter erfarer vi de fleste fremdeles vil bestille over disk, sier Costa Blanca-veteranen.

Leiebil i Spania – prisgaranti – gratis servicetelefon på norsk

Eva Christensen og SAGA Travel har lokalene sine på Lomas Playa. Her har de holdt til siden 1994.
– Jeg har fremdeles mye og gjøre og vil nok holde på med dette en stund til.
Selv om jeg gjerne skulle ha hatt litt mer fritid, sier Christensen og smiler.