Her finner du alt på ett sted

Å være avhengig av tredjepart kan være frustrerende både for leverandør og kunde. Professional Service Group (PSG) i Torrevieja har tatt konsekvensen av dette og leverer det meste selv. 

Spaniaavisen

Publisert 29. oktober 2010 16:08

TORREVIEJA

Vikingposten BOLIG har tidligere skrevet om Per-Olow Ekberg og George Popa som fant hverandre og har styrket hverandres forretninger gjennom finanskrisen. Nå har de tatt steget et hakk videre, og kan betrakte seg som totalleverandører til boligen.

– Det er kjedelig å måtte vente på rørlegger eller elektriker når du står midt oppe i en jobb som er avhengig av disse for at du selv skal kunne fullføre. Vi har nå de aller fleste faggrupper representert i vårt firma. Det gjør oss fleksible og betyr at vi kan gjøre jobben raskere, sier Per-Olow Ekberg, den ene av eierne av PSG.

Les også: Føler seg lurt av leiebilfirma

Firmaet har tilfredsstillende ordrebøker fram til neste sommer. Mens andre har slitt fra uke til uke, opplever PSG stor pågang av små og store jobber. Helst innen utbedring av eksisterende boliger. Innimellom har de også hatt tid til å klargjøre og etablere et kontor for bedriften i Torre la Marina-senteret.

Her lyder menyen på alt fra markiser, varmepumper, vinduer og ventilasjon til gulvvarme, panelovner og håndkletørrere. Dessuten har de samarbeidspartnere innen forsikring og sikkerhet samt arkitekter og advokater.

Last ned alle utgavene av Vikingposten BOLIG gratis her

– Grunnen til at vi har såpass mange jobber nå er at vi oppfattes som seriøse i markedet. Vi får stadig tilbakemeldinger på det. Vi konkurrerer selvsagt med andre dyktige leverandører også, men det er bare morsomt. De useriøse, som leverer altfor billige løsninger er ingen av oss seriøse interessert i. Etter kort tid blir arbeidet deres avslørt som annenrangs, mener George Popa.

Både Popa og Ekberg tror at den største prøven i finanskrisen vil stå i første kvartal 2011. Da tar nemlig de statlige hjelpetiltakene for enkeltmennesker og kommuner i forbindelse med krisen slutt.

Her finner du boliger til salgs

– Kommer vi oss gjennom det kvartalet uten for store skrammer, ser framtiden mye lysere ut. Vi er avhengige av at folk tror på en bedre framtid, sier Per-Olow Ekberg.
Uttalelsene stemmer bra med det nasjonale forståsegpåere har uttalt i sakens anledning. Spanske økonomer spår framgang fra 2. kvartal 2011. Den som lever får se.