Her er puben for de fotballinteresserte

The Dubliners i Albir har alt en fotballpub skal inneholde.

Spaniaavisen

Publisert 7. mars 2013 09:44

ALBIR

The Dubliners har alt fra TV-skjermer i størrelsen XXL til mindre skjermer like over bardisken. Du finner alltid en god plass å sitte hvis man da er på plass ti–femten minutter før Manchester United eller et annet storlag spiller.

På The Dubliners er det god plass både inne og ute. Dette er en fotballpub av stor størrelse. Vikingposten har vært der en rekke ganger og vi har alltid fått gode plasser.

En annen ting er at alle i puben ser godt. Du finner alltid en skjerm du er fornøyd med.

Søk blant flere tusen av våre artikler her

Dessuten viser puben ikke bare en eller to kamper fra Premier League om gangen. Nei, hvis det går fem-seks kamper, viser de alle. Slik er det også med Champions League.

Nå er vi fullt klar over at en rekke puber på hele Costa Blanca har flere skjermer og viser mange kamper om gangen. Men ikke alle har like god plass som The Dubliners, og gode parkeringsmuligheter like utenfor døren.

I Benidorm er det mange puber og restauranter som har store skjermer, og som viser det som er av fotball. Problemet der er å få parkert bilen.

Les også: Komplett kameraovervåking i Alfaz del Pi

En annen fordel for The Dubliners er at de har eget kjøkken med ekte engelsk kokk. Her kan man få god mat til fotballkampen. De serverer ikke kulinariske retter, men meget god pubmat. Men kjøkkenet stenger klokken 19. Etterpå må man inn til ”naboen” å bestille pizza hvis sulten er stor nok.

Tar vi med at det også ofte er mange fotballinteresserte nordmenn på plass når det spilles både PL og CL har vi fått med det meste.

Dessuten er den engelske betjeningen vennligheten selv. Du møter alltid et vennlig smil bak bardisken.

Og så er det ikke noe kjøpepress på denne puben. Man kan godt sitte med en kopp kaffe eller et glass brus under en hel fotballkamp – i motsetning til andre engelske barer i Albir.

Hvor ligger så The Dubliners? På gamleveien mellom Albir og Benidorm. Like etter supermarkedet Mendoza og vis a vis Hotel Albir Garden.