Her blir skandinavene reddet da båten sank video

Rakk såvidt å hoppe i livbåten - se video fra redningsaksjonen her.

Spaniaavisen

Publisert 8. august 2012 05:51

ALICANTE

Et svensk og et finsk par i 50-årene ble overrasket av dårlig vær da de skulle seile den 18 meter lange "Isamari" fra Formentera til Torrevieja i går. 

30 kilometer utenfor kysten av Alicante begynte båten å ta inn vann og de fire om bord rakk bare å sende en nødmelding før de måtte hoppe i livbåten, melder Informacion.

Båten sank raskt og ferien holdt på å ende i tragedie for skandinavene, som ikke rakk å ta med seg noe som helst i livbåten.

Leiebil i Spania og Skandinavia – gratis servicetelefon – prisgaranti

Mikael Ericsson forteller til EFE at båten gikk ned iløpet av 15 minutter. – Vi ble redde da vannet begynte å komme inn i båten, sier han.

Et helikopter og et redningsfartøy ble umiddelbart sendt ut til havaristen. Redningshelikopteret avklarte situasjonen og en time senere var "Salvatore Polaris" på plass. De fire ble tatt om bord i redningsfartøyet, gitt tørre klær og ble fraktet inn til Alicante havn.

Kapteinen på redningsbåten sier tung sjø forårsaket ulykken. Siden båten, som ble kjøpt for to år siden, ligger så dypt blir det neppe aktuelt å heve den.

Vet du noe om denne saken? Ta kontakt med vår reporter her

Se video fra redningsaksjonen under her