Henter stjålne campingvogner på Costa Blanca

I juni gjennomførte politi fra England en storaksjon på campingplasser over hele Costa Blanca. De fant 30 campingvogner som tidligere er blitt meldt stjålet i England. Nå blir det TV av dette.

Spaniaavisen

Publisert 22. september 2008 11:02

COSTA BLANCA

Spesialetterforskere fra både politiet og forsikringsbransjen er igjen tilbake på Costa Blanca sist uke for å gjennomføre flere raid mot campingplasser. Denne gangen har de med seg et filmteam fra BBC som filmer jobben etterforskerne gjør. Dette vil senere bli et dokumentarprogram på statskanalen i England.

Man finner de stjålne campingvognene ved hjelp av elektroniske ID-chiper som er støpt inn i vognene under produksjonen. Til nå har de funnet sju nye campingvogner mens de har hatt TV-fotografene i helene.

Ett av ofrene var en 70 år gammel britisk dame som hadde brukt alle sparepengene sine på en ny flott campingvogn hun kjøpte på en campingplass i Benidorm. Sist onsdag fant hun dessverre ut at denne var stjålet, og hun mistet vognen umiddelbart.

Vikingposten har vært i kontakt med forsikringsbransjen i Norge for å høre om de kjenner til liknende tilfeller. Alle vi snakket med hadde ingen erfaring med dette. Men de har derimot mange luksusbiler som er blitt stjålet og som de tror er i tidligere østblokkland, eller på vei dit…