Henter komikere til Costa Blanca i sommer

Disse skal underholde deg i juni, juli og august.

Terje Aspdahl

Publisert 22. mai 2014 09:40

COSTA BLANCA

Tre kjente norske komikere skal sørge for ferieunderholdningen på Costa Blanca denne sommeren.

Erik Lidahl har i samarbeid med Terje Sporsem og Nils Ingar Aadne sitt firma Istage satt opp tre arrangementer for sommeren. Folk både nord og sør på kysten vil få muligheten til å oppleve noen av Norges beste og mest kjente komikere i varmen.

Terje Sporsem høstet stor jubel da han besøkte Torrevieja i februar. Dengang lovte Lidahl å se på mulighetene for gjentakelse av sukseen. Nå er planene lagt og først ut er Tommy Steine.

Skal du ha leiebil i Spania, eller Norge, eller Sverige? Det får du rimelig her. Gratis norsk servicetelefon

– Sammen med Istage så skal vi prøve og få flere av Norges beste komikere til Spania på jevnlig basis. Terje Sporsem og Tommy Steine har hatt stor suksess med show om sommeren i Tyrkia. Nå forsøker vi noe av det samme her, sier Erik Lidahl til Vikingposten.

Arrangementene vil finne sted på hotel Sun Palace Albir og restaurant Bull No 6 i Torrevieja.

– Vi satser på både nord og sør da vi tror det er marked for dette på begge stedene. Dette er kvalitetskomikere som både fastboende eller folk på ferie kan få med seg i et annet miljø enn i Norge. De tre første som kommer nedover har alle høstet mye lovord for showene sine i Norge i flere år, sier Lidahl.

Det har vært mye jobb for å få alt på plass, men nå er det klart for komikerinvasjon på Costa Blanca.

– Ja det er endel jobb med dette, men det er også morsomt. Det er samtidig inspirerende å jobbe med mennesker som er kreative og utadvendte. Nå gleder vi oss. Det skal bli moro på Costa Blanca, sier Erik Lidahl.