Henter Frode Alnæs til Costa Blanca

- Savner ikke rampelyset

Terje Aspdahl

Publisert 14. mars 2013 08:37

TORREVIEJA

Gitaristen og komponisten i Dance With a Stranger, Frode Alnæs, tar med seg gitaren til Costa Blanca. Nå vil han glede nordmenn på Costa Blanca med både nytt og gammelt låtmateriale.

Impressario Erik Lidahl vil gjerne det skal skje noe i nærområdet. Tidligere har han hentet Åge Aleksandersen til Torrevieja ved et par anledninger. Nå er det Frode Alnæs han har fått nedover for en kveld med den dyktige låtskriveren og gitaristen.

Les også: Gluntan bød opp til dans på Costa Blanca

– Jeg vil gjerne ha kvalitet på artistene jeg selv vil høre på. Det tror jeg det også gjelder for mange andre. En kveld med Frode Alnæs vet jeg blir en kveld mange vil sette pris på. Frode Alnæs er en av Norges beste låtskrivere og musikere, sier Erik Lidahl.

Lørdag 11. mai kommer kristiandsunderen til Torrevieja og hotell Cabo Cervera. Her vil han servere både låter fra Dance with a stranger og låter fra den nye soloplaten som slippes senere i år.

– Jeg slipper den første singelen allerede i disse dager. Jeg har jobbet på spreng de siste 20 årene selv om ikke det har vært i medienes søkelys. Jeg har hatt behov for noe annet. Å utfordre meg selv både som musiker og programleder. Jeg har holdt på lenge, så det å være kjendis er en liten del av min karriere. Jeg er som et kinderegg, og nå gleder jeg med til å ta turen ned til Torrevieja i mai, sier Frode Alnæs til Vikingposten.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

Det er ikke første gangen Alnæs er på Costa Blanca og han tar med seg kona på turen til Spania.

– Det blir også tid til litt annet enn jobb. Vi har blant annet venner med hus i Torrevieja, og jeg har vært på en jobb nord på Costa Blanca for noen år siden. Det har vært planlagt en tur til Costa Blanca ved at par anledninger tidligere, men da har det kommet noe i veien hver gang. Nå fikk vi det til, og det er jeg veldig glad for, sier Frode Alnæs.

PS! Bilettsalget starter fredag hos blant andre Scandigo Supermercado.