"Heksen" fra Dynastiet inntar Benidorm

Joan Collins med gjesteopptreden i populær TV-serie.

Spaniaavisen

Publisert 29. mai 2013 16:07

BENIDORM

Joan Collins, bedre kjent blant nordmenn og andre nasjonaliteter som Alexis Carrington i TV-serien Dynastiet, skal nå til Benidorm for å ha en gjesterolle i ITV-komedien ”Benidorm”.

Skuespilleren som 23. mai fylte 80 år, la ut en melding på sin Twitter-konto tirsdag som lød: ”Gleder meg til å komme til Spania og Benidorm. Og jeg kommer til å spille Crystal – men ikke hun dere kjenner fra Dynastiet”.

Finn frem til næringsdrivende på Costa Blanca i vår bransjeguide

Dynastiet var en amerikansk TV-serie som gikk i USA mellom 1981 og 1989. Serien gikk på NRK store deler av 1980-tallet. Her ble vi kjent med blant andre Joan Collins som den store heksen.

Produsent Aaron Spelling fikk beskjed av eierne av TV-kanalen som lagde serien etter en sesong at serien trengte en heks for å få opp seertallene Egentlig var det Sophia Loren som skulle har ”hekserollen” i seks episoder – men i stedet ble det Joan Collins på fulltid til serien tok slutt.

ITVs "Benidorm" har gått på britisk TV i fem sesonger. Det er en komedie med fokus på turistene i den populære badebyen på Costa Blanca. I serien spiller mange kjente britiske skuespillere.