Heks skal stoppe Ronaldo med voodoo

Vil sørge for at fotballspilleren blir skadet.

Spaniaavisen

Publisert 29. september 2009 06:50

MADRID

En spansk heks påstår hun er blitt kallet til å kaste en forbannelse over Real Madrids nye stjernespiller Cristiano Ronaldo – med voodoo.

El Mundo skriver at et et brev ble sendt til klubben fredag, der heksens formål ble uthevet:

– Jeg har ingen ting mot denne flotte klubben. Jeg er profesjonell og blir godt betalt for å bruke kreftene mine. Jeg har inngått kontrakt med en berømt person, som kjenner Ronaldo godt. Jeg kan ikke love at ting skjer som jeg vil, men han vil være skadet mer enn han spiller.

Klubben tar spådommen med knusende ro, og sier at dette føyer seg inn i rekken av idiotiske ting de mottar hver dag.

Tidligere spådommer har vært harmløse når det kom til stykket.

Se videoinnslag med Ronaldo og Real Madrid under.