Heder og ære til konsulen

Konsul Tim Kindem i Torrevieja er blitt ridder av første klasse. Ambassadør Per Ludvig Magnus i Madrid sto for overrekkelsen.

Spaniaavisen

Publisert 14. september 2008 22:45

TORREVIEJA/MADRID

Etter 16 år som konsul i Torrevieja, kunne Tim Kindem 2. september motta beviset på at han er utnevnt av kongen, til Ridder av 1. klasse av den Kongelige Norske Fortjenstorden. Ordenen ble stiftet av Kong Olav V 14. juni 1985, og ble tildelt Tim Kindem for hans særlig fortjenestefulle virke for norske interesser i Spania.

– Dette er ærefullt. Min første tanke var at andre sikkert fortjener dette mer enn meg, men jeg setter selvfølgelig stor pris på dekorasjonen. Overrekkelsen skjedde hjemme hos ambassadør Per Ludvig Magnus. Det var en høytidsstund, forteller Tim Kindem til Vikingposten.

Å motta en slik æresbevisning får ingen innvirkning på konsulens daglige virke. – Jeg vil fortsette på samme måte som tidligere med å hjelpe de nordmenn som trenger det i vårt område. Det finnes instrukser for hvordan dekorasjonen skal bæres i offisielle sammenhenger. Det får vi komme tilbake til hvis det blir aktuelt, sier Kindem.

Vi gratulerer konsulen med den høythengende dekorasjonen.