Arkivet

Har skaffet seg ny «vidundermaskin»


ALBIR

Fysiakos Fysioterapi i Albir har tatt i bruk en trykkbølgemaskin som er banebrytende i behandling av senebetennelser og sportsskader. 

Fysiakos Fysioterapi ble etablert i 2003 og tilbyr helse- og omsorgstjenester. De gir tilbud om forskjellige former for fysioterapi, samt hudpleie, manikyr, pedikyr, peeling og ansiktsbehandling og omsorgstjeneste med tilhjengelig sykepleie og hjelpepleie 24 timer i døgnet. Fysiakosreiser AS som ble etablert i 2011, arrangerer helse-, behandlings- og fritidsreiser fra Norge til Albir.

– Dette er en unik behandlingsform som raskt gir resultater. Og vi er den eneste som nå har denne trykkbølgemaskinen på Marina Baxia, sier daglig leder i Fysiakos Fysioterapi, Miriam Kristiansen.

Trenger du leiebil i Spania eller Skandinavia? Sjekk ut tilbudet her - gratis norsk servicetelefon + prisgaranti

Maskinen er unik forklarer hun. Den gir trykkbølger som går inn i vevet og stimulerer kroppen til å regenerere skaden. Den bryter ned vevet rundt skaden som gjør at sirkulasjonen i kroppen øker og stimulerer kroppen til heale seg selv.

– Graden av bølger kan styres og man merker at man blir behandlet og behandlingen er derfor desto mer effektivt. Hvor mange behandlinger våre kunder trenger avhenger av om skaden er akutt eller kronisk og omfanget av skaden, sier Kristiansen.

PS! I Norge ligger prisen på mellom 600 og 800 kroner per behandling. Hos Fysiakos er prisen 40 euro.

Les mer om:

Helse-og-forbruker