Lucia Tomisi er godt fornøyd med å få et nytt supermarked med både kjøtt- og fiskedisk i nærområdet på La Torreta.

– Har savnet en matbutikk

Nytt supermarked åpnet sine dører i Torrevieja.

TORREVIEJA

Torsdag formiddag åpnet supermarkedet Economy Cash dørene for sine kunder i Torrevieja.

Når supermarkedkjeden Economy Cash etabler seg i Torrevieja så er det i urbanisasjon La Torreta, nærmere bestemt i calle Miguel de Unamuno.

Supermarkedkjeden åpnet sin første butikk i San Pedro del Pinatar i Murcia-provinsen i desember 2016. Nå er kjeden til stede i alle de tre provinsene i Valencia-regionen, og med flest butikker i Valencia.
På Costa Blanca har kjeden allerede butikker i både Novelda, Crevillent, Benidorm og La Nucia - for å nevne noen.

Spanske Lucia Tomisic var blant de første kundene torsdag formiddag.

– Jeg synes det er veldig bra vi får et nytt supermarked i området. Vi har savnet en matbutikk siden Mercadona stengte dørene og flyttet herfra. Førsteinntrykket er at det ser ut som produktene de fører er bra til en rimelig pris. Men jeg skal komme tilbake etter et par dager, nå er det litt for mye kaos og trafikk her, sier Tomisic og smiler bak munnbindet. 

– Det minner litt om Lidl, men med et bredere utvalg av ferske varer som kjøtt og fisk, er hennes førsteinntrykk av den nye butikken på La Torreta.

Economy Cash byr på mye av det samme utvalget som de store kjedene, og det betyr at det er langt mer enn matvarer i hyllene.

[annonse]

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.