Har kunstutstilling i hulene i Rojales

Anne Andersen (62) og Lone Rasmussen (58) gir "hulemalerier" et nytt innhold.

Spaniaavisen

Publisert 15. september 2011 05:39

ROJALES

De to danske pigerne Anne Andersen og Lone Rasmussen har malt i henholdsvis fire og to år. Likevel har de over hundre malerier å vise frem for salg i Cuevas del Rodeo i Rojales. De har lagt utstillingen der for at gjestene skal få en fin opplevelse mens de ser på bildene.

– Jeg har kun malt i to år. Men jeg har hatt lyst til å male hele livet. Jobben min i Posten Danmark gjorde at jeg ikke fikk tid til å dyrke maleinteressen. Men nå som vi er blitt pensjonister både mannen min og jeg, har jeg fått tid til å utvikle min interesse og etter hvert lidenskap, sier Lone Rasmussen til Vikingposten.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her, så får du nyhetene på epost når de skjer

Hun har i likhet med Anne tatt en god del male- og tegnekurs de siste årene i Spania. Lone er fastboende, mens Anne bare er feriegjest på Costa Blanca.

– Vi to er veldig forskjellige i vårt uttrykk. Anne er nok med nonfigurativ enn det jeg er. Jeg liker å male natur, dyr og bilder fra byene. Men vi utfyller hverandre godt, og våre potensielle kunder vil garantert finne noe de liker. Jeg har til nå solgt 12 av mine bilder. Noe jeg er veldig godt fornøyd med, sier Rasmussen.

Utstillingen deres er åpen hver dag ut hele september. Det er bare å ta med deg en fluktstol, ha noe godt i kurven, og ta turen ut til hulene i Rojales.