Har gjort alt klart for OL-festen

Med en ny 60 tommer stor smart-TV og utvidede åpningstider er Bar Rosaleda i Torrevieja klar til å presentere OL-sendingene fra Sotsji.

Terje Aspdahl

Publisert 5. februar 2014 22:34

TORREVIEJA

Merethe Myhrvold og hennes Bar Rosaleda vil åpne dørene klokken 11 og stenger klokken 24 hver dag under lekene.

– Vi gjør dette for å ha et OL-tilbud for de som ikke har skandinaviske TV-kanaler hjemme. Og det er mer moro å oppleve store idrettsøyeblikk sammen med andre. I tillegg til den nye, 60 tommer store TV-en har vi også en mindre TV ute. Så vi kan vise flere øvelser samtidig, reklamerer Myhrvold.

For oss nordmenn er det et krav at vi skal ta vår del av gullmedaljene under OL. VG har gått høyt ut og spår hele 15 gull til Norge. Unni og Helge Rønning fra Kongsberg er ikke like sikre som VG sine eksperter.

Finn hjelp i vår bransjeguide

– Nå har vi allerede mistet Torstein Horgmo med skade. Så jeg innbiller meg at 15 gull blir et par gullmedaljer for mange, sier Helge Rønning til Vikingposten.

Ekteparet Rønning er lokalpatrioter og heier selvsagt på sine sambygdinger. Både brettkjører Silje Norendal og hopperen Daniel André Tande er begge fra Kongsberg.

– Jeg så Silje Norendal har fått en forkjølelse, men vi håper hun blir bra til konkurransen starter, sier Unni Rønning.
– Når det gjelder hopperen Daniel André Tande regner jeg ikke med at han får prøvd seg. De andre norske hopperne er nok ikke lett å vippe ut av laget, sier Helge Rønning.

Ekteparet reiser tilbake til Norge før OL er over, men vil følge sendingene nøye før de reiser nordover.

– Her på Rosaleda har vi et et flott sted å kunne oppleve OL-feberen, men vi har også to TV-apparater hjemme så vi skal få med oss det meste uansett, sier ekteparet Rønning.