Har fortsatt ledige plasser til gratis spanskkurs

Er så smått i gang.

ALFAZ DEL PI

De gratis spanskkursene som tilbys av PANGEA-kontoret i Alfaz del Pi, er allerede så smått i gang, men fortsatt er det ledige plasser.

Interesserte har noen dager på seg til å registrere seg enten direkte på kultursenteret el Centro Social Platja i Albir på Avenida Corts Valencianos nº3 i. Eller ved å ringe telefonnummeret 965 88 73 28 (utv. 3368), mellom klokken 09.00 og 15.00. 

De to kursene blir undervist på el Centro Social Platja i Albir.

A1-spanskkurset er et grunnleggende nivå som undervises mandager og fredager fra klokken 9.30-11. 00. A2-spanskkurset som er rettet mot de som allerede har grunnleggende kunnskaper i spansk, vil finne sted på tirsdager og torsdager på samme tidspunkt. Ana Isabel Zaragoza Llorens er læreren som leder klassene.

Kursene er gratis og er subsidiert av Alicante provinsråd, så studentene trenger bare å kjøpe læreboken.

PANGEA-kontoret i Alfaz del Pi er integrert i nettverket til Generalitat Valenciana sammen med 112 andre byråer. Det tilbys stadig kurs og aktiviteter rettet mot opplæring og integrering av beboere.

Byråd Martine Mertens i Alfaz del Pi kommune understreker kontorets viktige funksjon når det gjelder integrering også med tanke på informasjon, råd og veiledning for gruppen av migranter.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.