– Har elsket hvert minutt

Vertskap og daglig leder ved Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa, Erik Faye Lindvig, har fått ny stilling ved Sjømannskirken på Gran Canaria. Etter fire år i Albir går turen nå videre for familien på fem.

Terje Aspdahl

Publisert 23. januar 2021 08:58

ALBIR

Da Sjømannskirken ringte og ba familien vurdere å flytte til Gran Canaria og ta over som daglig leder der, måtte de i tenkeboksen.

– Å flytte fra Albir var ikke en selvsagt avgjørelse. Likevel har vi kommet frem til at dette er riktig, og gleder oss nå til å flytte nedover. Årene her har vært fantastiske. Det har vært en gave å bli kjent med frivillige, gjester og alle som hører til Sjømannskirken i Albir-Villajoyosa. Vi er stolt av alt arbeidet som drives her, og kommer til å huske tilbake på disse årene med stor glede, sier Erik Faye Lindvig til Vikingposten. Vi flytter til Gran Canaria fordi det er en spennende mulighet.

Faye Lindvig har mange gode minner fra Costa Blanca når ferden går videre i august.

– Vi har vært i Albir i fire år og har elsket hvert minutt. Det er vanskelig å trekke frem enkelte ting som vi kommer til å se tilbake på. Det blir alt fra de enkle møtene med mennesker, nye vennskap, til de store arrangementene vi har fått være med på, sier han.
– Vi kommer også til å huske SuperOnsdag med stor glede, fortsetter han. Der samlet vi fort 150 mennesker til middag, korsang og barneklubber. Her er det mye å glede seg over, vi skal følge spent med på at dette arbeidet vokser seg stort igjen når verden igjen ser bedre ut.

Faye vil også trekke frem det store og gode norske samfunnet på Costa Blanca.

– Jeg tror grunnen til at det er så godt å bo her er at det er et så mangfoldig tilbud til oss. Her har vi fantastiske skoler, Sjømannskirken, norske klubber, Frivilligsentralen, meglere og en servicebransje som sammen utgjør et rikt tilbud for nordmenn. Her i Alfaz del Pi har vi også en kommune og et spansk samfunn som tilrettelegger for oss. Vi har mye å være takknemlig for, avslutter den påtroppende daglige lederen for Sjømannskirken på Gran Canaria.