Ordfører Eduardo Dolón og byråd Gitte Lund Thomsen.
NYHETER

Har du noen spørsmål om Torrevieja? Nå får du svar

Lurer du på noe når det gjelder Torrevieja kommune eller hele Alicante-provinsen, for den saks skyld? Fyr løs. Du blir lovet svar.


TORREVIEJA

Nå har du anledning til å spørre byråd for utlendinger Gitte Lund Thomsen og ordfører Eduardo Dolón om saker som angår både Torrevieja kommune og Alicante-provinsen. 

Det er sikkert saker du lurer på som angår ditt nærmiljø eller kommunen/provinsen generelt. Du har nå en gylden mulighet til å sende spørsmålene til Vikingposten, så svarer Thomsen eller Dolon via oss.

– Vi er jo fra Torrevieja og har mest kunnskap om vår egen kommune, men siden ordføreren i Torrevieja også er representant for Alicante-provinsen, og nå også kandidat for Valencia-regionen så kan noen temaer også berøre andre områder. Spørsmål til meg kan også dekke generelle ting om innvandring, sier Gitte Lund Thomsen. 

Lurer du på noe, stort eller smått? Send spørsmålene til vår epost: [email protected] så er vi lovet svar av ordfører Dolón og byråd Lund Thomsen og vil publisere svarene i tur og orden i Vikingposten.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.