Har du husket din kjære i dag?

Torsdag 14. februar er Valentinsdagen.

Spaniaavisen

Publisert 14. februar 2013 09:10

COSTA BLANCA

I dag skal din kjære helst få en romantisk hilsen eller presang. I Spania feirer man dagen mer aktivt enn i Skandinavia, men ikke så vilt som i USA.

St. Valentinsdagen, på norsk også kalt alle hjerters dag, markeres 14. februar som en feiring av kjærlighet og romantikk. Dagen feires særlig i engelskspråklige land ved å kjøpe gaver og sende kjærlighetsbrev eller -kort, ofte anonymt.

Skal du kjøpe en flott presang til kjæresten, samboeren eller ektefellen er det spesielt en ting du bør unngå ifølge ”eksperter”. Våger du deg til å kjøpe nytt undertøy så være helt sikker på størrelsen.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

Har din utkårede en spesiell undertøysbutikk hun pleier å handle i, er sjansen stor for at de vet BH-størrelsen hennes der – da er det bare å kjøre på. Det er det imidlertid ikke alle som har, og du bør med fordel styre unna undertøy hvis du ikke har noen anelse om størrelsen. Særlig ettersom undertøy kan være vanskelig bytte.

– Undertøy er en fin gave, men ikke hvis du kjøper feil størrelse. Det er ikke sikkert hun setter like stor pris på en dyr BH dersom du har bommet fullstendig på størrelsen, sier minMote-leder i VG, Sonia Huanca Vold, og kommer med følgende tips:

– Da er det bedre å kjøpe en lekker morkenkåpe eller en nattkjole, som dessuten er mye enklere i bytte i butikken.

Valentinsdag 14. februar er dagen for kjærlighet, romantikk og vennskap. I mange land sender en kjærlighet eller vennskapskort på Valentinsdagen. Opprinnelsen til dagen er noe usikker; Det finnes 52 romerske martyrer kalt St. Valentine, og alle har merkedag 14. februar.