Har drømmeopphold på Costa Blanca

Hilde-Gunn er på helsetur.

Spaniaavisen

Publisert 21. november 2014 08:36

ALBIR

 Hilde-Gunn Foldøy (46) fra Oslo er strålende fornøyd med sitt opphold på Costa Blanca Physiotherapy Group SL – CBPHYSIO – i Albir.

Foldøy ankom Albir i midten av oktober for et langtidsopphold på CBPHYSIO frem til våren 2015. Hun har diagnosen multippel sklerose (MS), og fysioterapi og trening er viktig for henne for å holde kroppen vedlike.

– Jeg er kjempefornøyd. Her er det godt å være. Ypperlig service og fysioterapibehandlingen kan jeg ikke få fullrost. Jeg bor på Albir Garden og stortrives. Et supert tilbud. Beliggenheten er sentral og gir flotte muligheter til sykkelturer i området og ikke minst gode restauranter. Ja, så er strandpromenaden en drøm, sier Hilde-Gunn Foldøy til Vikingposten. 

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Foldøy har hatt behandlingopplegg flere steder i Europa, Asia og Afrika. Med seg til Spania har hun sin spesialsykkel som hun bruker så ofte hun kan.

– Dette er den beste plassen jeg har vært på. På denne tiden av året er temperaturen og værforholdene helt perfekte. Ikke for varmt slik at jeg kan være ute hele dagen. Det er flott å komme seg ut å bli kjent i området. Jeg får brukt sykkelen og kroppen mye. I tillegg har jeg blitt kjent med mange hyggelige mennesker som også får behandling her på senteret, sier Foldøy.

Det var i fjor høst i forbindelse med ferie i område at familien oppdaget CBPHYSIO i Albir. Senere tok de kontakt, og oppholdet ble da planlagt og bestemt. 
– Vi retter en takk til daglig leder Nazanin B. Heydar og hennes medarbeidere som er helt fantastiske, sier familien Foldøy.

♦ CBPHYSIO er et norsk helsesenter i Albir med fem avdelinger lokalisert i Albir sentrum, Albir Garden Resort, Sun Palace Albir og Hotel Cap Negret i Altea. 
♦ De aller fleste norske kundene betaler kun for behandlingen i utlandet og ikke for oppholdet.