Har butikken full av julegaver

Janine har gledet seg til desember.

Spaniaavisen

Publisert 29. november 2012 10:31

ALFAZ

Gavebutikken ”chicas love decor” i Alfaz har for tiden juleutstilling på skandinavisk. Innehaver Janine Viladot er norsk og varene i butikken er danske.

”chicas love decor” har hatt åpent i sju måneder. Innehaver Janine Viladot er fornøyd med tingenes tilstand så langt. Men hun innrømmer at hun har gledet seg til julemåneden begynner.

– November har vært litt stille, men nå er butikken rigget til jul. Jeg har fått inn de tingene jeg har bestilt, og har fått opp det meste i utstillingen. Det er koselig med jul. Da kan vi pynte litt ekstra hjemme.

Jeg mener litt julepynt er bra, men ikke overdådig. Her hos meg kan man finne akkurat det lille ekstra. Fra engler til små julenisser. Saueskinn og julestjerner. Men hos oss har vi like mye gaveartikler som pynt, forteller Janine Viladot til Vikingposten.

Hos ”chicas love decor” kan man få egen julegaveønskeliste. Da kan spesielt mannfolk lettere kjøpe hva kjæresten, samboeren eller ektefellen ønsker seg.

– Hos meg kan man kjøpe julepynt men også gaver som er relatert til julen.
Jeg kan gi gode råd om hva man bør enten kjøpe til seg selv eller gi bort i gave. Når det gjelder julen har jeg alt fra engler, kranser, kakefat, nisser, bokser til julestjerner og mye annet. Mine hovedleverandører er Green Gate og Blomingville. Begge er danske, sier Janine.

Hun legger til at prisene i butikken hennes er veldig overkommelige. Viladot mener mange tror det er så dyrt å handle gode merkevarer fra Skandinavia.
Men ifølge innehaveren ligger prisene hennes godt under det man må betale i Norge.