- Har brukt 30 millioner kroner på å eie en steinrøys i Spania

Kritisk til Oslos havarerte sykehjemsprosjekt i Altea.

Spaniaavisen

Publisert 17. april 2013 17:06

ALTEA

Mens Arbeiderpartiet vil selge Oslo kommunes sykehjemstomt som ikke kan bygges, nekter de borgerlige partiene.

– Oslo kommune har brukt oppimot 30 millioner kroner på å eie en steinrøys i Spania som ikke kan brukes til noe. Det må snart ta slutt, sier bystyremedlem fra Arbeiderpartiet Rina Mariann Hansen til NRK.

Men åtte år etter skandaleprosjektet ble igangsatt håper Høyre fortsatt å få en byggetillatelse slik at Oslo kommune kan få tilbake noen av millionene de har sløst bort på sykehjemsprosjektet i Altea.

Leiebil i Spania finner du her – gratis norsk servicetelefon – Alicante – Malaga – Kanariøyene – Mallorca

– Oslo kommune bør prøve å få på plass en byggetillatelse. Det vil øke verdien. Kommunen har ingen grunn til å forhaste seg når vi har sittet på denne tomten i seks år, sier gruppeleder for Høyre i bystyret Eirik Lae Solberg. Salget ble i går nedstemt av det borgerlige flertallet i Oslo kommune.

– Byrådet er veldig opptatt av å selge kommunale eiendommer her i Oslo. De solgte seg ut av Oslo kino som har et stort overskudd hvert år. Men å eie en steinrøys i Spania, det er åpenbart viktig, sier Rina Mariann Hansen i Arbeiderpartiet.

– Eiendomsmarkedet i Spania er veldig svakt for tiden. Det er bedre å selge den når vi får mye for den, enn når vi får lite. Arbeiderpartiets forslag om å selge er dårlig eiendomsforvaltning, sier Lae Solberg i Høyre til NRK.

Les alt om sykehjemsskandalen under her