Har bedre respons i Spaniaavisen enn i Dagbladet

Vikingposten/Spaniaavisen med eventyrlige besøkstall.

Spaniaavisen

Publisert 16. februar 2012 09:14

COSTA BLANCA

Den norske skole Costa Blanca har en enrom respons på annonsen de har i Spaniaavisen. Besøkstallene overstiger annonsene skolen har i Dagbladet, Bergensavisen og Nationen.

–  Dette skyldes at folk som leser Spaniaavisen er interessert i ting som foregår i Spania. Dessuten er annonsen vår bra, og tiltrekker seg interesse. Av de norske mediene i Spania er Spaniaavisen det desidert beste. Ingen andre medier oppdaterer siden sin så mye med så mange nyheter – både små og store begivenheter, sier viserektor og markedsansvarlig ved DnsCB, Nils P. Lie-Gjeseth.

Nye boliger til salgs er på plass i vår boligportal – ta en titt her

Han er ikke i tvil om at annonsen de har i Spaniaavisen vil være en stor "trafikkdriver" av henvendelser til skolen også fremover.

– Nå opplever vi rekordsøkning til skoleåret 2012-13. Derfor kommer vi til å redusere markedsføringen frem mot sommeren. Men vi kommer fremdeles til å annonsere i Spaniaavisen. Det holder for oss, sier Lie-Gjeseth.
De to største kanalene for besøk på skolens hjemmeside er via Google og direkte treff på siden.
– Sist måned (januar) hadde vi hele 641 treff på vår hjemmeside via annonsen i Spaniaavisen. Fra Dagbladet hadde vi kun 145 treff. Dette sier vel litt om forskjellen vi opplever, sier viserektoren.

Les også: Nordmenn flytter til Spania som aldri før

Spaniaavisen.no og Vikingposten.no er blitt en suksesshistorie. Nettsiden har for tiden flere besøk av unike bruker daglig enn mange norske lokalaviser.
– I fjor hadde vi 1,25 millioner besøkende på vår hjemmeside.
Trafikkøkningen har vært helt fantastisk og antallet besøk på Spaniaavisen.no ble nesten doblet gjennom fjoråret. 2012 har også startet godt. I januar satte vi ny rekord med 135.333 besøk, viser offisielle tall fra Google, forteller redaktør Terje Aspdahl.