Håper på topplassering under halvmaraton i Torrevieja

Svenske Petra Skiöld (37) stiller til start søndag, og har som mål å bli blant de tre beste.

Terje Aspdahl

Publisert 24. februar 2012 11:15

TORREVIEJA

Søndag går det 24. halvmaraton av stabelen i Torrevieja, et populært løp som flere og flere skandinaver melder seg på. Petra Skiöld deltar for første gang og har klare mål for løpet.

– Dette er et flott løp å teste seg selv opp mot gode løpere. I Sverige har ikke sesongen startet enda. Derfor er det flott å kunne komme hit å forberede seg. Min far har bodd her de siste 15-16 årene, men det er første gang jeg skal delta i halvmaratonløpet søndag. Jeg elsker å komme hit å både trene og oppleve dette klimaet, sier Petra Skiöld til Spaniaavisen.

Les også: Sveriges ambassadør på sin første Torrevieja-visitt

Petra Skiöld er eliteløper, og regnes blant de 15 beste langdistangseløperne i Sverige.

– Jeg startet å løpe først etter jeg ble mamma, tiden strakk ikke til å følge opp faste treningstider som spinning. Derfor begynte jeg å løpe. Ifjor satte jeg personlig rekord i alle løpene jeg stilte opp i. Men jeg vet jeg har mer å gi. Jeg gleder meg til søndag for å teste meg opp mot andre, sier Skiöld.

Ferieboliger til salgs på Costa Blanca og Costa Calida – ta en titt her

Vil du delta er det fortsatt mulig å melde seg på. Møt opp ved statuen Hombre del Mar ved piren i sentrum lørdag mellom kl. 11-19. Start og målgang søndag er fra samme stedet.