Håp om Spansk/Norske Dager til neste år

Men trenger hjelp for å få Alfaz del Pi-arrangementet i havn.

Spaniaavisen

Publisert 1. oktober 2009 21:41

ALFAZ

Erland Dalen og Sigmund Watty har hatt pause ett år med arrangementet i Alfaz del Pi. Nå håper de næringsliv og private ildsjeler stiller opp slik at de Spansk/Norske Dager kan arrangeres igjen i 2010.

 – Jeg håper vi kan arrangere Spansk/Norske Dager for 8. gang i mars 2010. På grunn av finanskrisen måtte dagene i 2009 avlyses, men mange etterspør dette kulturtilbudet og vi vil gjerne prøve å få dette på beina igjen, sier Erland Dalen til Vikingposten.

Les også: Finanskrisen stoppet Spansk/Norske Dager

Dagene har vært en suksess både musikalsk og publikumsmessig. Interessen rundt arrangementet har ifølge Dalen vært meget positive. Den norske ambassaden, Casa de Cultura, NORLA og Alfaz del Pi kommune har støttet arrangement i alle år. Men Dalen & co. trenger flere sponsorer.

– Festivalen har i løpet av årene presentert mange av Norges mest fremtredene musikere, forfattere, skuespillere og artister. Arve Tellefsen, Ole Edvard Antonsen, Toralf Maurstad, Gøran Fristorp, Jostein Gaarder, Ingvar Ambjørnsen, Åge Aleksandersen og Hanne Krogh er noen av de mest kjente som har gjestet Spansk/Norske Dager. Vårt mål er at disse kulturdagene kan være en smeltedigel mellom det spanske og norske miljøet, sier Dalen.

Les også: Starter prøveprosjekt for ungdom i Alfaz

Dalen arrangerer Spansk/Norske Dager sammen med Sigmund Watty. De ønsker nå å knytte til seg interesserte medarbeidere som både kan hjelpe dem med å skaffe sponsorer, og ikke minst hjelpe med den praktiske avviklingen av dagene.

Les hele saken i siste utgave av Vikingposten. Den kan du laste ned gratis her.