Hanne Sørvaag til 17. mai-festen

Skal stå for underholdningen på Solgården - hovedtaler blir Dagfinn Høybråten.

Spaniaavisen

Publisert 28. mars 2014 17:47

VILLAJOYOSA

Ved Solgården i Villajoyosa har man allerede 17. mai-programmet i boks.

200-års jubileet for Grunnloven skal feires med et høytidsstemt program.

– I tillegg markerer vi at Prøysen ville vært 100 år i 2014. Hovedttaler for dagen, Dagfinn Høybråten, kommer fra Norge for anledningen. Det gjør også Hanne Sørvaag og Anne Persdotter Flugstad, som står for deler av underholdningen. Festgudstjeneste, borger- og barnetog, korpsmusikk, gratis mat, drikke og is, taler, salgsboder, musikk, underholdning og aktiviteter står på det innholdsrike programmet, opplyser arrangøren.

Solgården vil være pyntet til fest med åpen gård, gratis servering, topp underholdning og aktiviteter gjennom dagen, det viktige jubileet verdig.

Hanne Sørvaag er en kjent norsk vokalist, komponist og tekstforfatter og er kjent fra Melodi Grand Prix, “Skal vi danse” og som mentor i “The Voice”.

I tillegg blir det minimarked med salgsboder. Villajoyosa er sjokoladebyen! – Chocolates Perez er en av flere som stiller med smaksprøver og mulighet for å kjøpe med seg godsaker. Det blir også andre boder med deilige, regionale produkter som blant annet ost, vin og olje, smykker, klær, helse- og velvære behandlinger.

– Vi har invitert lokale og regionale næringsdrivende til å dele dagen med oss, som stolt vil by på sine produkter, opplyser Solgården.