Guardia Civil arresterte fem tyver på en dag

Gjorde en skikkelig jobb.

Spaniaavisen

Publisert 29. januar 2013 07:03

MURCIA

I løpet av en dag gjorde Guardia Civil fem arrestasjoner øst i Murcia-regionen. Det var i Torre Pacheco, Los Alcazares, Caravaca de la Cruz og Cartagena.

En dame prøvde å rane kontanter fra en kasse i et varehus i Torre Pacheco. Hun hadde med sine to mindreårige sønner på ranet. Mens hun distraherte mannen som satt i kassen, stjal barna kontantene fra selve kasseapparatet. Dette oppdaget den ansatte, og han fikk tilkalt politiet. Guardia Civil fant igjen alle pengene.

Finn hjelp i vår bransjeguide

I Los Alcazares tok politiet to menn som holdt på å bryte seg inn i en leilighet. En av kjeltringene prøvde å stikke av til fots fra Guardia Civil men han ble raskt innhentet. Alt tjuvgodset herfra kom til rette.

I Caravaca de la Cruz brøt en person seg inn i en rekke skap til ansatte på et eldresenter. Der fikk han med seg en del verdisaker – mest kontanter. Men også her klarte politiet raskt å finne ut hvem som sto bak innbruddet. Pengene ble også levert tilbake til sine rette eiere.

Den sist arrestasjonen fant sted i Cartagena hvor politiet tok en innbruddstyv på fersk gjerning i det han brøt seg inn i et varehus der man selger elektronikk.

Alle de arresterte er spanjoler med et lengre kriminelt rulleblad.