Grünerløkka Mannskor inntar Costa Blanca

30 godt voksne mannfolk forlater snart Oslo for å holde fire konserter på Costa Blanca.

Spaniaavisen

Publisert 16. mai 2013 06:51

COSTA BLANCA

Konsertene er gratis, og publikum kommer garantert til å høre skikkelig ”gamle svisker”.

Er du glad i gamle revyviser fra Chat Noir og andre gamle Oslo-scener? Er du glad i å stemme i når du hører ”Hovedøen” eller ”Akerselven” eller andre gamle slagere? Hvis svarene på disse to spørsmålene er ja, må du bare sette av fredag 24. eller lørdag 25. mai.

Les også: Savnet utlending funnet i live etter to dager

– Vi skal ha konserter fredag på Reuma Sol og ”Skotten”. Lørdag er det Solgården og ankeret i Albir som får besøk av oss sangglade mannfolk. Vi er det man kan kalle et gladkor. Liker publikum sangene må de bare stemme i. Men vi holder en god kvalitet på musikken. Det er bare å møte opp for å høre, sier Gunnar Tomter til Vikingposten.

Tomter er en veteran både i Grünerløkka Mannskor og ikke minst på Costa Blanca. Han har bodd i Alfaz del Pi de siste ti årene. Men for 14 år siden var han på ferie her nede for første gang.

– Jeg kan spesielt anbefale folk å komme på ”Skotten” klokken 13 fredag 24. mai. Da skal vi briljere med alle våre store slagere. Jeg tror man kommer til å høre oss i store deler av Alfaz denne dagen. Selv om ”Skotten” ligger øverst i Alfaz blir stemmene til 30 sangglade mannfolk å høre langt ned i sentrum, sier Gunnar Tomter og smiler.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

Gjengen fra Oslo sentrum skal bo på Hotel Playa Albir under hele oppholdet.

– På konserten ved Ankeret i Albir skal vi synge sammen med Alfaz Canto. Det blir et av høydepunktene for oss sangere. Tenk deg et skikkelig mannskor fra Norge og Oslo sammen med en gjeng spanske sangere. Det bare må bli bra. Vi gleder oss til å underholde nordmenn, spanjoler og andre nasjonaliteter neste helg, sier Tomter.