Grei start for mandagsmarkedet

Til tross for pandemi, svikt av turister og et Spania som er merket illrødt, har det vært godt besøk for det nystartede mandagmarkedet på restaurante Los Angeles i urbanisasjonen Los Angeles i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 20. september 2020 14:05

TORREVIEJA

10. august var første mandag markedet var åpent og det har etter forholdene vært godt oppmøte av både utstillere og besøkende.

– Vi hører fra noen av våre utstillere, som også deltar under andre markeder på Costa Blanca, at det er stort sett dødt. Derfor er vi godt fornøyd med de første rundene av mandagsmarkedet. Tilbakemeldingene er i alle fall at folk hygger seg her, sier trubadur og initiativtaker Frode Nicolaisen til Vikingposten. Vi har flere firmaer som står på vent og er på tur hit i nå i september og oktober.

Heidis frisør har holdt stand under markedet siden oppstarten.

– Vi må søke noen nye arenaer nå som det foreløpig er dårlig med skandinaver her på kysten. Vi må tenke litt utenfor vårt vanlige nedslagsfelt og her har vi truffet på blant andre mange belgiere under de siste ukene. For oss har vår tilstedeværelse vært kun positiv, sier innehaver og frisør Heidi M. Synnevåg. Vi må vise oss frem og da har dette vært en fin utstillingsplass til en billig penge. Jeg tror vi betaler 10-15 euro og da får vi en stand med både telt og bord.