Overrekkelsen av skinken på 7,845 kg til Maj og Göran Thunström ble gjort hos slakter Rios tirsdag.
NYHETER

Göran prikket inn skinkevekta

Her er alle vinnerne i vår julekonkurranse.


COSTA BLANCA

Det ble bokstavelig talt innertier for Göran Thunström og kona Maj. Göran traff vekta på årets juleskinke med 100 prosent. Både vekten på skinka og tippelappen til Thunström viste 7,845 kilogram.

Vinneren av Vikingpostens årlige julekonkurranse ble vunnet med kirurgisk presisjon og ned til minste desimal.

– Det er jo bare helt utrolig. For det første er det moro å vinne, men at jeg gjettet helt nøyaktig vekt er rett og slett utrolig, sier Göran Thunström under overrekkelsen av skinken som er gitt av slakteren Rios på industriområdet Casa Grande.

Ekteparet Thunström flyttet fra Dalarna i Sverige og til Playa Flamenca i Orihuela Costa for fem år siden.

– Vi hadde vært på hyppige besøk før vi flyttet ned, så vi var godt kjent før vi flyttet hit og ble fastboende for fem og et halvt år siden, forteller Maj.
– VI bare elsker serranoskinke så dette er den perfekte julepresangen. Nå skal vi kjøpe inn en «skinkeholder» og en god rødvin, så er det bare å nyte.

Julaften vil ekteparet feire på Playa Flamenca alene.
– Det blir feiring med masse god julemat som sild, og både røkt og gravet laks. Den er allerede ferdiglaget. 1. juledag blir det feiring med venner på en restaurant. Det ser vi frem til, sier Göran Thunström. Det blir med våre engelske og meksikanske venner her siden de fleste av våre svenske venner har reist hjem til jul.

I tillegg til premieskinken deler vi ut to trøstepremier. En flaske med en god vin går til Jan Olov Andersson, som tippet 7,469 kg og Lasse Loft, som tippet 7,456 kg.

Jan Olov Andersson og Inger Thomassen vant en flaske med rødvin i trøstepremie. De feirer julen med familie i Orihuela Costa under julen.

Vi gratulerer vinnerne og ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.