Godt gammeldags julemarked midt i Altea

Her er bare lokale, dyktige, håndverkere til stede.

Spaniaavisen

Publisert 1. desember 2011 16:02

ALTEA

Fra 8. til 11. desember vil et av de flotteste og mest tradisjonsrike julemarkedene på Costa Blanca bli arrangert midt i sentrum av Altea. Rett utenfor rådhuset. Byens hovedgate – parallellgaten til N-332 som går igjennom sentrum – stenges av, og så rigges utallige boder og stands fire dager til ende.

Arrangøren kan garantere at dette er et julemarked fri for masseproduserte varer fra Østen, eller andre deler av verden. Man har plukket ut 30 håndverkere fra Costa Blanca som får stille ut sine produkter. I tillegg har man en rekke boder med mat, drikke og annet godt. Her er det bare lokale gårdsbrukere som er med.

Nye prospekt er på plass på vår boligside – her finner du over 30 boliger til salgs på Costa Blanca

Arrangøren garanterer at du vil finne noe helt spesielt i bodene. Ting som man ellers ikke får kjøpt i vanlige butikker. I tillegg vil håndverkerne selv sitte i bodene sine og jobbe. Det vil si at man kan plukke opp et og annet tips man selv kan prøve på hjemme.

Det blir også mulighet for folk fra Torrevieja å få skyss opp til markedet. Det blir arrangert direkte bussturer fra Saltbyen til Altea, og man kan ta kontakt med turoperatøren på telefon: 966785910.