Godt besøk under valgvakene i Torrevieja

Både Arbeiderpartiets lokallag syd og Fremskrittspartiets lokallag i Torrevieja er godt fornøyd med oppmøtet. 

Terje Aspdahl

Publisert 9. september 2013 21:19

TORREVIEJA

Fremskrittspartiet sine sympatisører hadde god grunn til å være fornøyd med valget. Leder Hermann Krogsæter ser frem til å få moderpartiet med i Norges neste borgerlige regjering.

– Jeg hadde håpet på mellom 16 til 18 prosent og dèt ser det ut som vi får. Samtidig er jeg veldig glad for det ble et så klart borgerlig flertall. Som det ser ut nå kan vi klare oss med støtte fra enten KrF eller Venstre, og ikke begge partiene. Det blir spennende å se hvordan den borgerlige regjeringen vil komme til å se ut, sa Krogsæter sent i går kveld.

På valgkvelden hadde de 50 sympatisører innom her på Gallerian i Torrevieja.

– Det har vært med god mat og flott service. En god kveld som Frp`er, slår Hermann Krogsæter fast ovenfor Spaniaavisen.

På Bar Rosaleda var det cirka 40 rød-grønne tilhengere innom til Arbeiderpartiets valgvake. Det er leder Per Kristian Rolstad mest fornøyd med under deres valgvake.

– Arbeiderpartiet ser ut til å bli det største partiet, det er jeg fornøyd med. Og jeg håper KrF og Venstre får mest mulig innflytelse i den nye regjeringen. Det er nok det beste alternativet når det først blir borgerlig flertall, sier Per Kristian Rolstad til Spaniaavisen.

– For vår del var det veldig gledelig å se så mange her i kveld. Mange av våre medlemmer er fortsatt i nord, men dette viser vi har mange sympatisører på Costa Blanca. De vil vi jobbe for å få tak i fremover.