Gode resultater for Reuma Sol

Helsesenteret til Norges Revmatikerforbund i Alfaz kan vise til millionoverskudd for 2012, og en rekordøkning i antall gjester i årets første kvartal.

Spaniaavisen

Publisert 2. mai 2013 06:32

ALFAZ DEL PI

 Direktør Harald Halvorsen og styret kan vise frem et overskudd på 1,25 millioner norske kroner for 2012, et resultat de er veldig fornøyd med. Men de hviler ikke på laurbærene ved Reuma Sol. Aldri før har senteret hatt så mange gjester i løpet av årets første kvartal som i år.

– Vi har 800 flere gjestedøgn i første kvartal i år enn det vi hadde for to år siden. 2013 lover veldig godt for oss på Reuma Sol. Og dette er et resultat av at absolutt alle ansatte har stått på. Etter å ha vært gjennom noen tøffe år, skal vi nå bruke tid og ressurser på de ansatte.
Dessuten har vi fått installert et nytt solcelleanlegg som er i full drift og vi ser allerede nå at vi kommer til å få store besparelser innen oppvarming på grunn av dette, sier en strålende fornøyd direktør, Harald Halvorsen til Vikingposten.

Fersk utgave av Vikingposten finner du her

Senteret har kuttet i arbeidsstokken de siste årene. Faktisk har de rasjonalisert slik at de sparer 130.000 euro i utgifter her. Dette har ikke gått ut over kvaliteten på tilbudet til gjestene.

– Nei, vi får supre tilbakemeldinger fra våre gjester for tiden. Dette tyder på at de ansatte står på og gjør en kjempejobb. Nå skal vi fortsette å utvikle tilbudet vårt, og ikke minst satse mer mot andre markeder. Spesielt innen sykkelsporten, både toppidrettsutøvere og mosjonister. Vi har allerede inngått avtaler med norske lag og landslag, forteller Halvorsen.

Som et ledd i satsingen mot sykkelsporten i Norge har nå Reuma Sol meldt på et eget lag i Nordsjørittet. Det går av stabelen 8. juni og er et ritt på 90 kilometer som går fra Egersund i sør til sykkelbyen Sandnes i nord. Løypa går gjennom skog og terreng, langs Nordsjøveien, over den vestlandske hovedvei og på Kongeveien – med andre ord i flott natur.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende

– Vi er fire stykker fra Reuma Sol som skal sykle rittet. To norske og to spanske. Vi har ingen ambisjoner om å få gode tider, men en stor ambisjon om å få markedsført oss i norske medier. Vi er med et lag som heter Team Allsvinn, en del av Norges Revmatikerforbund. De skal ha med seg både TV og skrivende presse på rittet, sier direktøren.

– Hvordan er så sykkelformen din?
– De andre tre er flinke til å trene. Jeg må selv ta et skippertak den siste måneden nå. Selv om jeg er ute og sykler med min terrengsykkel en gang i uken, er ikke formen helt topp ennå. Men vi satser på å gjennomføre rittet på under fem timer, sier Harald Halvorsen.