Gleder seg til Åge Aleksandersen-konserten

Tre fulle hus venter trønderrockeren på Costa Blanca.

Terje Aspdahl

Publisert 23. februar 2012 09:42

COSTA BLANCA

Tre fulle hus og et forventningsfullt publikum møter Åge Aleksandersen og gitarist Gunnar Pedersen neste uke. Artistene selv ønsker ”Mye lys og mye varme” mens de har konserter og ferierer på Costa Blanca.

Aleksandersen og følge kommer til Costa Blanca lørdag. I tillegg til tre utsolgte konserter vil følget også prioritere ferie under det ukelange oppholdet.
– Jeg håper det blir godvær når vi kommer. Vi blir en ukes tid så det hadde vært godt om vi også fikk sol og varme mens vi er på besøk, sa Aleksandersen til Vikingposten for en måned siden.

Les også: Norske damer klare for korfest på Costa Blanca

Tirsdag er det sjømannskirken i Torrevieja som tar i mot de norske superveteranene. Så er det Casa Cultura i Alfaz onsdag, før det hele avsluttes med en stor finale på La Ruztica fredag.

Bakmann for konsertene på Costa Blanca, Erik Lidahl, er strålende fornøyd med responsen og utsolgte konserter.
– Hele neste uke blir en fornøyelse. Samtidig har jeg en oppfordring til publikum. Alle konsertene starter klokken 19 og dørene blir åpnet 45 minutter før. Av erfaring vet jeg Aleksandersen starter konsertene sine på annonsert klokkeslett, derfor er det fint om alle er på plass fra klokken 19, sier Erik Lidahl til Vikingposten.

Sjekk ut vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Showet varer hele to timer og 15 minutter.
Åge og Gunnar holder det gående i over to timer uten pause, så dobesøk er å anbefale før man setter seg på plassen sin, sier Lidahl og smiler lurt.