Gjør unna sluttspurt før julemarkedet starter

Etter ett år med knallhard jobbing av arbeidsgruppen i Sjømannskirken på La Siesta i Torrevieja er det igjen klart for julemarked fredag og lørdag.

Spaniaavisen

Publisert 19. november 2014 22:23

TORREVIEJA

Leder for arbeidsgruppen i kirken, Britt Bettum, ønsker alle hjertelig velkommen til et variert program under julemarkedet til helgen.

– Det vil som vanlig være salg av våre populære engler, nisser, sy- og strikketøy, mye hjemmelaget julepynt samt bakverk som blant annet kransekake, sier Britt Bettum til Vikingposten.

– Det vil også være servering av både mat og drikke som kan nytes her under helgen. Vi vil ha cirka 20 mennesker i jobb på kjøkkenet.

Fredag er det mannekengoppvisning med klær fra forretningen Ask & Embla.
– Vil du fikse på håret vil det være mulig for kun fem euro. Det tilbudet har «Dagen er din» under markedet hele fredagen, sier Bettum.

Lørdag er det brudeshow, minikonsert med koret «armonia de Noruega» og flott flamencodans med dansere fra restaurante La Herredura.

– Vi hadde mellom 1500 og 1600 mennesker innom julemarkedet her ifjor. Vi håper selvfølgelig enda flere vil finne veien til kirken på La Siesta denne helgen, sier Britt Bettum til Vikingposten.