Gina gir gass i gymmen

Gina Wangberg Rindsem har startet egen klasse ved treningssenteret Sport In i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 1. november 2012 11:39

TORREVIEJA/QUESADA

– Jeg har sett et potensial her ved senteret som de ikke har benyttet lenge. Derfor tok jeg kontakt med ledelsen og forhørte meg om å bli instruktør her. Jeg har lagt merke til jeg har andre kvalifikasjoner og treningsutforming enn de som allerede jobber her, og mener jeg kan tilføre senteret et tilbud de ikke har per i dag. I starten ble jeg avvist på grunn av at man må kunne spansk for å være instruktør her, forteller Gina Wangberg Rindsem til Vikingposten.

Etter en tid med stadige forespørsler til senteret fikk hun en avtale om å få leie treningslokalet tirsdag og torsdag fra klokken 17 til 18.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– Første time kom det over ti personer og det var jeg kjempefornøyd med, da det kun har blitt annonsert gjennom skolen og venner.
Etter sjefen her på Sport In har sett treningene over et par ganger vil han gjerne også at jeg er instruktør i deres regi. Men det venter jeg med til etter jul. Da går kontrakten ut med senteret. Nå ser vi frem mot jul, og jeg håper mange vil ta turen innom i ukene fremover. Trening fører til både god fysisk og psykisk helse, sier Wangberg Rindsem.

Da Vikingposten var innom var det kun en mann blant de fremmøtte.
Einar Lerheim hadde sin første trening med Gina og damene uken før. Han er full av lovord om treningstimene til Gina.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Jeg hadde aldri vært med på dette tidligere, det har alltid vært en idrett med ball for min del. Men jeg må si jeg ble overrasket over hvor god trening dette er. Jeg kan ikke annet enn oppfordre andre menn til å bli med, sier Einar Lerheim.

– Vi har plass til mange flere, og ved at flere menn også blir med får vi et bedre miljø. Dette er morsomt og passer for alle om du har trent tidligere eller ei. Vi har også plass til en god latter under treningene, sier Gina Wangberg Rindsem, som til vanlig er kontaktlærer ved den norske skolen i Rojales.