Gammelt legesenter er blitt nytt i Albir

Salus har flyttet fra bakgatene i Albir til selve hovedgaten. I tillegg utvider de kraftig.

Spaniaavisen

Publisert 12. januar 2012 18:57

ALBIR

Hospital Clinica Benidorm har flyttet legesenteret sitt noen hundre meter i sentrum av Albir, til hovedgaten. Med perfekt beliggenhet og stor parkeringsplass. I tillegg har de utvidet tilbudet kraftig. Legesenteret Salus har allerede åpnet dørene i sine nye lokaler, og tar imot både gamle og nye pasienter.

– Vi har over 300 kvadratmeter med nyoppussede lokaler. Sykehuset kjøpte hele første etasjen her etter at banken flyttet ut. Nå eier vi våre egne lokaler, før leide vi. Og så tror jeg beliggenheten er perfekt. Vi kan tilby våre pasienter øyelege, gynekolog, hjertespesialist, ortoped og psykolog. I tillegg til eget laboratorium og røntgensenter, sier daglig leder Wenche Johansen til Vikingposten.

Les også: Slik blir 22. juli-monumentet som skal reises i Alfaz del Pi

På Salus, som legesenteret heter, vil det jobbe fem leger. De vil bytte litt på vaktene. Det er Anne Steinsholt, Aida Lund, Patrik Welter, Iris Henkel og en russisk dame som har erfaring mer blant annet norske pasienter tidligere.

– Salus har også egen sykepleier og fysioterapeut. De fleste kjenner Carlos fra hans mange år som fysioterapeut på Costa Blanca. Vi har også en lege med 24-timers vakttelefon. Dessuten er Wenche og de andre på legesenteret online med Hospital Clinica Benidorm hele tiden. Dermed kan de følge med på alt som skjer ved sykehuset, og sykehuset kan følge med på alt som skjer ved legesenteret, forteller markedssjef ved HCB, Nathalie Narjoux.

Her finner du hjelp – veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

– De av pasientene våre som har vært innlagt på sykehuset vårt i Benidorm, vil merke stor forskjell nå. Etterbehandlingen kan nå skje på legesenteret her i Albir. Man trenger ikke ned i Benidorm for å stelle sår og andre liknende ting. Og så vil jeg presisere at de samme forsikringsordningene gjelder her ved Salus som på HCB, legger pasientkoordinator Svein Carlo Bjerke til.

Nyetableringen til Salus vil si at det ikke er mer enn hundre meter mellom deres klinikk og klinikken til lege Vidar Hjelset. Begge to ligger ved hovedgaten i Albir.