Gamle pophelter spiller opp i sjømannskirkene

Odd Børre og Finn Eriksen er klar for både Villajoyosa og Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 28. februar 2013 10:04

COSTA BLANCA

Søndag 3. mars er Børre og Eriksen på scenen i Minnekirken i Villajoyosa. Tirsdag 5. mars gjester de to Torrevieja og kirken på La Siesta. De to spiller sine gamle slagere og en del coverlåter fra 1960- og 70-tallet.

Odd Børre (sang) og Finn Eriksen (trompet) er godt kjent for den godt voksne generasjon. Hvem kjenner ikke melodien ”Lappland” eller sangen ”Lena” som Odd Børre sang i den norske MGP-finalen for mange år siden, og som han kom på 2. plass med?

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Odd Børre har fått ukebladet «Det Nye» sin sølvmikrofon som årets sanger. Han har også deltatt i den internasjonale finalen i MGP. Der delte han garderobe med Cliff Richard. Børre har et bredt spekter av sanger, og synger sammen med norske sanger, også sanger av Elvis og Beatles.

Finn Eriksen har 40 soloutgivelser og deltatt på hundrevis av andre artisters plater. De som har fulgt med på VG-lista i årenes løp vil ha sett at Finn Eriksen har hatt flere hits som for eksempel Smil Maria, Exodus Song, Nicoline og Spanske Øyene for å nevne noen. Eriksen feirer i år sitt 50 års jubileum som plateartist, låtskriver og orkesterleder.

Disse velkjente artistene innen norsk musikkliv får nå altså folk på Costa Blanca sjansen til å oppleve live i sjømannskirkene.