Ga alle gullbryllupsgavene til nytt klubbhus i Alfaz del Pi

Jan-Erik og Wencke Karin Knudsen donerte 1600 euro til Klubben de er så glade i.

Spaniaavisen

Publisert 11. april 2013 10:24

ALFAZ DEL PI

Da ekteparet skulle invitere til gullbryllup var de aldri i tvil om at de ville gi alle sine gaver til Den Norske Klubben Costa Blanca og byggingen av deres nye klubbhus.

– Klubben har gitt oss så mye de 12 årene vi har vært her. Derfor vil vi gi det vi kan tilbake. Vi har dessuten alt vi trenger, og vi oppfordret våre gjester om å gi kontanter i gave, slik at vi kunne gi pengene videre til Klubben. DNKCB er vårt fellesskap på Costa Blanca. Et nytt klubbhus er veldig viktig for den videre utviklingen til Klubben, sier Jan-Erik Knudsen til Vikingposten.

Les også: La ned grunnsteinen for ny norsk storstue i Alfaz

Denne uken kunne Knudsen stolt overlevere hele 1600 euro til klubbleder Bjørg Svedbergh. Pengene ble satt rett i banken og skal gå til finansieringen av det nye klubbhuset, et bygg som for øvrig fikk lagt ned sin grunnstein sist uke.

– Vi håper flere av Klubbens medlemmer tar et skikkelig skippertak nå. Man behøver ikke gi alle gavene fra et selskap, men man kan bruke fantasien. Dette var en av våre måter å bidra til fellesskapet på. Noe som er viktig å tenke på er: ”Et felles løft gir et sterkere fellesskap. Noen som igjen gir bedre trivsel. Og bedre trivsel gir et lengre liv”, sier Jan-Erik Knudsen.

Bli venn av Spaniaavisen og Vikingposten på Facebook

– Hva er så hemmeligheten med å klare 50 år i ekteskapet?
– Kjærlighet! I tillegg må man være tolerante og ærlige med hverandre. Vi stortrives sammen. Vi møttes i 1958, forlovet oss i 1960 og giftet oss i 1963. Sølvbryllupet ble feiret i 1988. Jeg var hjemmeværende de første 20 årene vi var sammen. Godt investert tid i familien, men litt dårligere for pensjonen min, sier Wenche Karin Knudsen og smiler.