Ga 1. premien tilbake til Klubben

Hans Petter Mørch vant toppgevinsten i lotteriet til Den Norske Klubben Costa Blanca. Men Mørch trengte ikke premien og ga den like godt tilbake!

Spaniaavisen

Publisert 20. mai 2010 08:38

ALFAZ

Under arrangementet Norsk Kulturuke 12. mai ble det avholdt et lotteri til inntekt for klubben. Alle premiene var sponset av klubbens samarbeidspartnere. Førstepremeien var en ukes opphold i en av utleieleilighetene til Alfaz del Sol sitt serviceanlegg til en verdi av 595 euro.

– Jeg var tilfeldigvis innom en tur og kjøpte fem lodd. Men på grunn av både min, og ikke minst konas, influensa på denne tiden, måtte jeg melde pass og komme meg hjem før trekningen var klar. En kompis ringte meg og sa at jeg hadde vunnet selveste førstepremien. En ukes opphold på Alfaz del Sol. Noe jeg absolutt ikke har behov for, sier Hans Petter Mørch og ler hjertelig.

For Hans Petter og kona Jorunn Mørch er nemlig eiere av det såkalte ”Fredriksen-huset” i Alfaz. Der har de rikelig med plass, og alle de skal ha på besøk kan de innkvartere i egen bolig.

– Vi må bare innrømme at det brøt ut en ganske god latter på plassen da det ble lest opp at Hans Petter Mørch var vinneren av førstepremien. Han og Jorunn har slettes ikke plassproblemer, sier leder av Klubben, Bjørg Svedbergh.

– For oss var det ikke tvil om at vi ville gi premien tilbake til Klubben som en gave fra oss. Hvis vi kan bidra til arbeidet som gjøres i Klubben, er det bare moro. Gaven går til et godt formål. Bjørg & co. gjør en formidabel jobb for oss nordmenn her nede. Jeg håper de kan leie den ut og få inn euro i klubbkassen, sier Mørch.
– Ja, denne gaven kommer godt med. Vi har allerede planene klare for bruken. Tusen takk til Hans Petter og Jorunn, sier Svedbergh.