Fullt hus for Bobbysocks

Publikums dom: - Helt fantastisk. || Se flere bilder her.

Spaniaavisen

Publisert 20. april 2014 10:29

VILLAJOYOSA

Minnekirken i Villajoyosa var fylt til randen da Hanne Krogh, Elisabeth Andreassen og tenoren Marius Roth Christensen holdt konsert påskeaften.

Gjenforeningen av Bobbysocks var en suksess og førte til god stemning og allsang til flere kjente låter av Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen. De gjorde det de kan best, «å la det swinge». I tillegg hadde artistene flere soloopptredener.

På konserten hadde Grand Prix-vinnerne med seg tenorstjernen Marius Roth Christensen som også høstet stor applaus for sine solonummer.

Spaniaavisen møtte Sven Thoresen fra Saltdal og Mary Ann Mathiassen fra Vesterålen som måtte ha med seg påskekonserten.

Finn hjelp i vår bransjeguide her

Thoresen følger opp arrangementene som skjer i området i de tre månedene i året han tilbringer i Altea. 
– Jeg har nå vært i Altea i perioder i fem år og stortrives. Konsertene som arrangeres i området mens jeg er her nede følger jeg opp. Denne konserten er helt fantastisk. Det er flotte artister som utfyller hverandre, sier Sven Thoresen.

Mary Ann Mathiassen har siden i slutten av mars feriert i Albir og fikk med seg konserten før hun reiser tilbake til Norge om få dager. 

– Dette er en kjempeflott konsert. Jeg støtter mer enn gjerne opp om veldedighetskonserter og spesielt denne med dyktige artister og hvor inntektene går til prosjekter i Minnekirken og Solgården. Det er artig å få med seg gjenforeningen av Bobbysocks som virkelig får opp stemmingen. Jeg er også imponert over solopptredene til alle artistene, sier Mary Ann Mathiassen.