Full fart under idrettens dag i Alfaz del Pi

Vi ble med - se alle bildene her.

Spaniaavisen

Publisert 9. oktober 2013 17:27

ALFAZ DEL PI

I går arrangerte Alfaz del Pi kommune idrettens dag for andre gang. Formålet er å presentere sportsaktiviteter kommunen tilbyr hovedsakelig for å få flest mulig av kommunene «yngre» innbyggere til å prøve ut ulike sportsaktiviteter.

Liam Sebastian Tolaas (8) tok sammen med storebror, mor og far turen til sportssenteret i Alfaz del Pi.

– Jeg har lyst til å prøve fotball og spille tennis. Tennis kjenner jeg litt til fra før og synes det er kjempemorsomt. Jeg har lyst til å lære mer og har nettopp meldt meg inn i Albir tennisklubb hvor jeg var på første trening i forrige uke. Det blir spennede, men jeg må jeg være litt forsiktig og lukke munnen fordi jeg har en løs tann, fortalte  Liam Sebastian før han skred til verket.

Interessert i det som skjer i Alfaz? Her finner du flere saker

Storebror Odin på 9 år gikk for fotball, basketball og tennis.
– Jeg har nettopp spilt fotball og likte det veldig godt, men jeg vil også prøve basketball for å se om jeg liker det bedre. Det er veldig morsomt å være her, sier Odin. 

Familien på fire fra Ålesund flyttet til Alfaz del Pi i august og brødrene går på Den norske skolen i Alfaz del Pi.

– Vi kom hit i utgangsgpunktet for å være her et år, men vi ser ikke bort ifra at vi blir lenger. Ungene har det helt fantastisk og denne dagen gir oss mulighet til å få en oversikt over sports- og fritidsaktiviteter som kommunen har å tilby. Et flott arrangement. Det er et utrolig mye å velge imellom, et mye mer variert tilbud enn vi er vant med i Norge, sier Oliver Tolaas. 

Sportens dag tilbyr mange forskjellige aktiviteter, fotball, basketball, forskjellige kampsorter, turn, tennis, dans m.m. Dagen ble åpnet med sykkellritt som tiltrakk seg et stort antall deltakere og tilskuere. 

– Denne dagen gir lokale idrettslag muligheten til å presentere seg og vi får vist våre flotte idrettsanlegg til våre innbyggere slik at de kan prøve ut velge å velge den aktivitet som de liker, sier Oscar Perez i Alfaz del Pi kommune.