Frp-topp måtte ta ryddejobb på Costa Blanca

Satte stopper for personkonflikter og bråk i lokallag.

Terje Aspdahl

Publisert 9. februar 2010 06:20

TORREVIEJA

Etter tvil om blant annet antall stemmeberettigede på generalforsamlingen i Torrevieja Fremskrittsparti 28. oktober 2009 måtte stabssjef Geir Almåsvold Mo ta ryddejobben da det ble gjennomført en ekstraordinær generalforsamling i partiet i går kveld.

– Vi er ikke fornøyd med Frp Torrevieja i disse dager. Siden starten av Frp-foreningen her i Torrevieja for mange år siden, har foreningen vært et mønsterbruk. Derfor er det synd det skulle bli et sånt sirkus etter siste generalforsamling. Det har vært personkonflikter som ikke passer å ta med seg inn i partiet. Vi har fått en bunke med e-post som jeg ikke kan kalle annet enn vås, sa Frp-toppen.

Har du tips i denne saken? Ta kontakt med vår reporter her.

Det var på denne bakgrunnen at partiet valgte å kalle inn til et ekstraordinært årsmøte på Restaurante El Paraíso mandag kveld. Alle valg ble gjennomført på ny.

– Sentralt har vi valgt å kalle inn til ny generalforsamling med nytt valg av styret. Vi løser konflikter med votering, meldte Frps stabssjef fra talerstolen. Han var fornøyd med at alt gikk som det skulle på årsmøtet.

– Jeg håper Frp Torrevieja vil nå fortsette den gode jobben de har gjort. Valget her i kveld er prikkfritt gjennomført, sier Geir Almåsvold Mo til spaniaavisen.no.

Erik Lange ble valgt til styrets leder. 

♦ Mer om denne saken får du i Vikingposten torsdag.