Frp-Sandberg tvinges til å droppe Costa Blanca-tur

Lokallaget i Torrevieja er skuffet og forbannet - velger å avlyse stort arrangement.

Terje Aspdahl

Publisert 1. november 2014 12:20

COSTA BLANCA

Per Sandberg må bli hjemme for å delta i Fremskrittspartiets referansegruppe under budsjettforhandlingene i Stortinget.

Sandberg skulle deltatt på flere årsmøter i lokallagene både nord og sør på Costa Blanca den kommende uken. Nå må han bli hjemme for å delta i Fremskrittspartiets referansegruppe i forbindelse med budsjettforhandlingene på Stortinget.

I Per Sandberg sitt fravær vil Jan Arild Ellingsen ta Sandberg sin plass. For Torrevieja Frp er det en dårlig løsning og dermed har man avlyst sitt arrangement på hotell Cabo Cervera 4. november.

– Vi er både skuffet og en smule forbannet over at Per Sandberg ikke kommer. Vi har selvfølgelig forståelse for situasjonen, men dette har vært planlagt i lang tid. Ikke minst er det Frp sentralt i Oslo som ga oss tidspunktet og har bestemt at Per Sandberg kunne komme, sier leder for Torrevieja Frp, Erik Krane, til Spaniaavisen.

Les også: 10 års mareritt endelig over for Anna – fikk trøbbel med norske skattemyndigheter

Krane viser til at mange av medlemmene kommer langveisfra for å delta på årsmøte og festmiddagen senere på kvelden.

– Vi har planlagt et større arrangement enn de andre lokallagene her. Mange har bestilt nettopp fordi det skulle være middag og besøk av Per. Hadde vi fått beskjed før kunne avlysning vært unngått, men med beskjed så kort tid før arrangementet ser vi ingen annen løsning enn å avlyse, sier Krane.

Kommunikasjonssjef i Fremskrittspartiet, André Melchior Larssen, mener de ikke kan ta på seg skylden for avlysningen i Torrevieja.

– Per Sandberg er sentral i de kommende forhandlingene i Stortinget. Vi har dessverre ikke vært klar over det før denne uken at han må være tilstede i Frp sin referansegruppe fremover. Nå sender vi Jan Arild Ellingsen i Sandberg sitt sted. Vi mener det er en god erstatter med sine over 20 år i Stortinget. De to andre lokallagene på Costa Blanca er godt fornøyd med den ordningen, sier Larssen til Spaniaavisen.

– Vi har over 100 påmeldte til middag og nettopp møtet med Per Sandberg. Da stiller vi ikke opp med en annen person enn den vi har annonsert i flere uker allerede. Hadde vi fått beskjed bare noen timer før den kom kunne dette vært unngått. Nå får vi komme tilbake til nytt tidspunkt for et nytt arrangement. Etter det vi vet nå kan Per Sandberg være opptatt i referansegruppen helt frem til 20. desember, sier Erik Krane.